Хворим на СНІД лікарі надавали допомогу прямо на асфальті, навпроти Кабінету Міністрів України

Цими діями організатори акції «Розпродаж лікарень. Дорого», привертали увагу громадськості та можновладців до спроб Уряду України викинути хворих на СНІД із приміщення інфекційної лікарні, що розташована поруч із Києво-Печерською Лаврою.

 

У цій клініці отримують лікування тисячі людей зі всієї України. Щорічно лікарі та соціальні працівники клініки надають понад вісім тисяч консультацій.

 

 

 

«Ця лікарня – остання надія людей, хворих на СНІД. Дуже прикро, що Уряд саме такими засобами вирішує питання подолання епідемії ВІЛ/СНІД в Україні, замість того, щоб спрямувати зусилля на забезпечення хворих якісним лікуванням та покращенням умов їх перебування в медичних установах», – сказав у своїй промові представник ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» Дмитро Шерембей.

 

 

Голова Координаційної ради Мережі Володимир Жовтяк звернувся до преси: «Спільнота ВІЛ- позитивних людей України звертається до Президента України з проханням взяти питання протидії епідемії ВІЛ/СНІДу під свій особистий контроль. Від цього залежить майбутнє України та наших дітей. Тільки скоординовані зусилля та взаємодія всіх структур допоможе зупинити епідемію ВІЛ/СНІДу в Україні. Ми готові надати свій досвід, свої знання, покласти сили та життя для того, щоб допомогти Владі зберегти нашу країну та здоров’я її громадян».

Контактна особа – Ганна Грєкова. Моб тел. +38067 932 05 16 [email protected]

 

 

 

http://www.network.org.ua/assets/Aktion2010/fot-127.JPG

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *